Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Pirha” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

PİRHA- 10 Ekim Gar Katliamı’nın 7. yılı nedeniyle bir mesaj paylaşan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, “Gar Katliamı Ankara’nın Kerbelasıdır” dedi. 

Emek meslek örgütlerinin Ankara’da ‘Emek, Barış ve Demokrasi’ talebiyle düzenlediği mitingte Gar Meydanı’nda toplanan kitleye karşı IŞİD barbarlarının düzenlediği bombalı saldırıda 103 insan katledildi, yüzlerce insan da yaralandı. Bugün Türkiye’nin pek çok yerinde katledilenler anılıyor.

HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül de Gar Katliamı’nın 7. yılı dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Bülbül,  Gar Katliamı Ankara’nın Kerbelasıdır” dedi.

Bülbül’ün mesajı şöyle:

“İnsanlığa, kadına, çocuklara, barış hakkına, emeğe, emekçiye, karşı işlenmiş bir suçtur! Gar Katliamı 10 Ekim 2015, Kerbela Katliamı 10 Ekim 680. Gar Katliamı Ankara’nın Kerbelası’dır! Kerbela’nın katili Yezit’tir! Gar Meydanı’nın Katili IŞİD’dir. IŞİD’e yardım, yataklık yapan AKP’dir!

PİRHA/ANKARA

Kaynak :
https://pirha.org/bulbul-gar-katliami-ankaranin-kerbelasidir-video-344833.html/10/10/2022/

Leave a Comment