Posted on: 19 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

CHP’ye yakınlığı ile bilinen Can Ataklı, yerli otomobil TOGG hakkında açıklamalarda bulundu. TOGG’a devletin destek vermesini hazmedemeyen Ataklı, “Farkında mısınız kim TOGG’un sahibi?” diye sordu.

“KİM TOGG’UN SAHİBİ?”

Kendi Youtube kanalından açıklamalarda bulunan Can Ataklı, “Yerli otomobil, yerli otomobil, kardeşim yerli otomobili 1960’da yaptık zaten. Herkes unutuyor gidiyor. ‘Anadolu’ unutuyorlar. İlk defa araba yapıyoruz ben arabanın sahibini görmedim daha ya. Farkında mısınız kim TOGG’un sahibi? Mustafa Varank. Başkasını görüyor musunuz? Varsa yoksa hükümet, onlar anlatıyorlar. Sahibi kim?” ifadelerini kullandı.

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/can-ataklidan-yerli-otomobil-togg-hazimsizligi-ben-arabanin-sahibini-gormedim-daha-video-422027

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/can-ataklidan-yerli-otomobil-togg-hazimsizligi-ben-arabanin-sahibini-gormedim-daha-video-422027

Leave a Comment