Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “İstiklal” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Mardin’den gelen skandal görüntüler Türkiye’nin gündemi bomba gibi düştü. Kızıltepe ilçesinde bir beden eğitimi öğretmeni, 9 yaşındaki çocuğu tekme-tokat dövdü, havaya kaldırıp yere fırlattı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine öğretmene yönelik tepkiler çığ gibi büyürken çocuğun ailesinin şikayeti üzerine öğretmenin gözaltına alındığı öğrenildi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde meydana gelen olayda, bir özel lisenin beden eğitimi öğretmeni olduğu öğrenilen adamın, bir çocuğu yerden yere vurup tekme-tokat dövdüğü görüntüler büyük yankı buldu.

Cep telefonuyla çekilen ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntülerde, C.K.’nın Y. Ö.’ile kavga ettiği, C.K.’nın çocuğun elinden bir şey almaya çalıştığı görülüyor. Daha sonrasında C.K.’nın çocuğun elindeki şeyi alamayınca çocuğu yerden yere vurduğu ve yumruk attığı anlar kameralara yansıyor.

ÖĞRETMEN KENDİNİ SAVUNDU: DİĞER ÇOCUKLARA MUŞTAYLA SALDIRIYORDU
İddiaya göre, antrenör C.K.’nın öğrencilerinin Kızıltepe İlçe Stadı’nda maç yaptığı sırada söz konusu 9 yaşındaki Y. Ö.’nün çocuklara hakaret ettiği ve maç sonunda elindeki muştayla çocuklara saldırdığı belirtildi. C.K. bunun üzerine Y. Ö. ile tartışmaya giriyor ve olay kavgaya dönüşüyor. Ardından büyük tepki çeken görüntüler ortaya çıkıyor.

ÖĞRETMEN GÖZALTINA ALINDI
Durumdan haberdar olan aile, Y.Ö.’yü hastaneye götürerek, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan C.K.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak :
https://www.istiklal.com.tr/haber/cani-ogretmen-9-yasindaki-ogrenciyi-tekme-tokat-dovdu/716172

Leave a Comment