Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Tv100 ekranlarında Bartın’da meydana gelen maden patlaması ele alındı. Emekli Maden Mühendisi Birkan Akman, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız maden kazalarında yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Akman, konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Her yerde ve her bilinen maden kazasında olay yerinde olduğunu aktaran Birkan Akman, duygu dolu olduğu anda, “İnsanlar, bunlar insan… Ve şuna inanıyorum, karşılığı olmadı. Kimse bu olaylarda karşılıklarını almadılar yani çok fazla olay yaşamışlığım var” ifadelerini kullandı.

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/canli-yayinda-duygu-dolu-anlar-emekli-maden-muhendisi-birkan-akman-gozyaslarini-tutamadi-video-421648

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/canli-yayinda-duygu-dolu-anlar-emekli-maden-muhendisi-birkan-akman-gozyaslarini-tutamadi-video-421648

Leave a Comment