Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasını yakından takip ettiğini açıkladı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından yapılan açıklamda şöyle denildi:

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın ilimizin Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlaması ile ilgili süreci ve tüm kurumların katıldığı çalışmaların koordinasyonunu yakından takip etmektedir. Maden ocağı patlaması sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla bölgeye intikal etmiştir.” 

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/cumhurbaskani-erdogan-maden-ocagi-patlamasini-yakindan-takip-ediyor-haber-421357

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/cumhurbaskani-erdogan-maden-ocagi-patlamasini-yakindan-takip-ediyor-haber-421357

Leave a Comment