Posted on: 16 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden Öner Yıldız’ın, babasının emekli olduğu ocakta 13 yıldır çalıştığı ve emekliliğine 1 yıl kaldığı öğrenildi.
Evli ve iki kızı bulunan Yıldız, babası İsmail Yıldız’ın emekli olduğu TTK’ye ait maden ocağına 2009 yılında açılan sınavla girdi. Daha önce özel ocaklarda da tecrübe edinen Yıldız, 13 yıldır Amasra Müessesesindeki işine severek gidip geldi.
Ağabeyi de maden işçisi olan Öner Yıldız, emekliliğine 1 yıl kala 14 Ekim’de maden ocağındaki patlamada hayatını kaybetti.
“Madende çalışmayı severdi”Karabük’te yaşayan Baba İsmail Yıldız, oğlunun çok efendi ve namazında niyazında bir çocuk olduğunu ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12390262/emekliligine-1-yil-kala-madendeki-faciada-sehit-oldu

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12390262/emekliligine-1-yil-kala-madendeki-faciada-sehit-oldu

Leave a Comment