Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Karar gazetesi yazarı Akif Beki, bugünkü yazısında Amasra’daki maden patlamasında hayatını kaybeden madenciler üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘kader’ ile ilgili sözlerine Hz. Ömer hatırlatması yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirüs salgını sürecinde Hz. Ömer döneminde Şam’da meydana gelen salgında tedbirin önemiyle ilgili kıssasını hatırlattığını gündeme getiren Beki, Erdoğan’a Bartın’daki patlamayla ilgili “Amasra’daki maden faciasından sonra ise Erdoğan, Hz. Ömer’in kader inancını hatırlatmadı” diye tepki gösterdi.
İşte Akif Beki’nin İslam’ın ve Hz. Ömer’in kader anlayışı üzerinden Erdoğan’a yaptığı eleştiri şu şekilde:
“Korona salgınının başında, tedbirlere uyarak Allah’ın bir kaderinden öbürüne kaçabiliyorduk.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘kaderde varsa tedbir neye yarar’ kaderciliğine karşı şöyle uyarmıştı:“Hz. Ömer, Şam’a gitmek üzere yola çıkacakken orada bir salgın hastalık başladığının haberini alıyor ve vazgeçiyor. Bunun üzerine ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12396566/erdogani-sarsacak-yazi-hz-omerin-kader-inancini-hatirlatmadi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12396566/erdogani-sarsacak-yazi-hz-omerin-kader-inancini-hatirlatmadi

Leave a Comment