Posted on: 20 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle, “Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Töreni” programı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Ankara’da düzenlendi. 100 muhtarlık hizmet binasının temel atma töreninde,  İzmir’in de aralarında bulunduğu 5 ayrı ile video konferans yöntemiyle bağlanıldı.
AKTARIM BORUSUNDAKİ BAĞLANTI NOKTASINDA SORUN YAŞANDIPrograma; İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülü Aslan, AKP İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Hasan Baykal, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ayşe Taylan, Güney Mahallesi Muhtarı Akın Öz, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
PROTOKOL VE DAVETLİLERİN ÜZERİNE HARÇ DÖKÜLDÜKonak ilçesinin Güney Mahallesi’nde düzenlenen temel atma töreni başlamadan kısa bir süre ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12408141/erdoganin-video-konferans-ile-katildigi-torene-damga-vuran-olay

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12408141/erdoganin-video-konferans-ile-katildigi-torene-damga-vuran-olay

Leave a Comment