Posted on: 8 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ilgili çalışmanın son aşamasına gelindiğini ve aralık ayında kamuoyuyla paylaşacaklarını müjdeledi.
“4, 5 MİLYON İNSANIMIZI EMEKLİ EDECEĞİZ”
Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenlemenin detayları merak edilirken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’den sürpriz bir açıklama geldi. Çorum’da gazetecilerle bir araya gelen Demiröz, “Bizim kara deliğimiz bu. Almanya bunu gördü. Sistemi oturttu. Biz yıllarca siyasi nedenler nedeniyle biz bu işi oturtamadık. İyi bir uzlaşmayla 4, 5 milyon insanımızı, isteyenleri emekli edeceğiz” ifadelerini kullandı.
EYT SORUNU NASIL ORTAYA ÇIKTI VE DAHA ÖNCE EMEKLİLİK ŞARTLARI NASILDI?
1999 ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12338375/eytden-kac-kisi-faydalanacak-ak-partili-ismin-verdigi-sayi-milyonlari-heyecanlandirdi

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12338375/eytden-kac-kisi-faydalanacak-ak-partili-ismin-verdigi-sayi-milyonlari-heyecanlandirdi

Leave a Comment