Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından hazırlanan yeni imar affı barışı düzenlemesi teklifi Meclis’e sunuldu. Bu gelişmenin ardından ise İmar barış affı çıktı mı, ne zaman gelecek? 2022 yeni imar affı tarihi belli oldu mu? soruları gündemdeki yerini aldı. Kaçak yapı inşa eden ancak imar barışından faydalanamayan milyonlarca yapı sahibi yeni bir düzenleme bekleyişi içerisindeydi. İşte tüm detaylar.
İMAR BARIŞ AFFI ÇIKTI MI, NE ZAMAN GELECEK?
BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından TBMM’ye sunuldu. Teklif gerekçesinde şu ifadelerde verildi:
“Yüzbinlerce vatandaşımız ve binlerce aile iptal edilen yapı kayıt belgeleri neticesinde; idari ……

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12392257/imar-baris-affi-cikti-mi-ne-zaman-gelecek-2022-yeni-imar-affi-tarihi-belli-oldu-mu

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12392257/imar-baris-affi-cikti-mi-ne-zaman-gelecek-2022-yeni-imar-affi-tarihi-belli-oldu-mu

Leave a Comment