Posted on: 6 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada özürlü bir çocuğu sevmek elinin darlık içinde kalacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet eder.

Rüyada özürlü bir çocuğu sevmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada özürlü bir çocuğu sevmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğu olduğunu görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada özürlü erkek çocuğu görmek ne demektir sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada özürlü çocuğu sevmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu kucaklamak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının özürlü çocuğu olduğunu görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü çocuğu dövmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Leave a Comment