Posted on: 28 Ekim 2021 Posted by: Yavuz Comments: 0


En büyük amacı müşteri memnuniyeti olan Baymak Servis İstanbul, konusunda en profesyonel, eğitimli ve yeni teknoloji ile donatılmış teknik elemanlarla hizmet veriyor. Bünyesindeki elemanların tecrübeli ve işini en iyi şekilde yapacak şekilde yetiştirilmiş olmasına son derece dikkat ediliyor. Müşterilerin istekleri doğrultusunda hareket eden, bakım ve onarım işlerini profesyonelce çözen bir kadro ile çalışılıyor. Bu sayede hızlı ve kaliteli hizmet verilebiliyor.

Sadece bir telefonla ulaşabileceğiniz kadar yakın. 444 78 56 nolu çağrı merkezi arandığında en yakın elemanlar ve araç hemen yönlendiriliyor. Böylece güvenilir ve hızlı bir hizmet sunma imkanı doğuyor. Ayrıca yapılan işçilik ve eğer gerekmişse takılan yedek parçalar için bir yıllık bir garanti sunuluyor.

Her gün 24 saat hizmet veriliyor. Baymak markasının Türkiye’nin en eski ve ilk çamaşır makinesini ve buzdolabını üreten bir marka olduğunu ve bazı evlerde hala bu eşyaların kullanıldığı ve küçük bir tamir ve onarım geçirdikten sonra bile kullanılabildiği görülüyor.

Günümüzde de markanın ürünleri büyük bir ilgi ile kullanılmaktadır. Hatta evlenenlere çeyiz olarak satın alınmakta ve hediye edilmektedir. Bu şekilde her evde mutlaka bulunan markanın ürünleri için çok hızlı, kaliteli ve güvenilir bir servisin bulunması gurur vericidir.

Kendi alanında uzman ekiplerle, özel teknik servis ünvanıyla ve en yeni teknolojik aletlerle ve hepsi orijinal yedek parçalarla çalışıldığı için hiçbir şikayet olmuyor.

Leave a Comment