Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Zor kış şartları altında köylere hizmete götüren personeller, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in üzerinde çalıştıklarını söylediği ve 516 bin kişiyi kapsaması beklenen kadro paketinde yer almak istiyor.
Hükümetin sözleşmeli personellerinin kadroya alınacağına yönelik açıklamaların ardından kadro bekleyen diğer personellerde kadro istiyor. Özellikle köylerde ciddi çalışmalar yürüten ve zor kış şartları altında köylere ulaşan binlerce köylere hizmet götürme birliği sözleşmeli personelleri de kadro istiyor.
ZORLU KIŞ ŞARTLARINDA ÇALIŞIYORLARÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeli kadro ile ilgili, “Sözleşmeli personel meselesi var. Bunlar 516 bin kişinin kadro haklarına kavuşması meselesidir. Onun çalışması bitti, zaman meselesi var” açıklamasının ardından Özel İdare bünyesinde çalışan sözleşmeli personellerde ağır şartlarda çalıştıklarını belirterek kadro taleplerini dile getiriyor.
Çalışma Bakanı Vedat Bilgin’in üzerinde ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12386539/koylere-hizmet-goturme-birligi-personeli-kadro-bekliyor

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12386539/koylere-hizmet-goturme-birligi-personeli-kadro-bekliyor

Leave a Comment