Posted on: 26 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yeşil zeytinlik görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytinlik gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada yeşil zeytinlik görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zeytinlik iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil elbise ve yeşil ayakkabı giymek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeşil görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yeşil karpuz görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada yeşil yer yeni bir iş olanağı yakalamaya, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Rüyada yeşil top sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada yeşil su içmek bir sebeple başka yollar aranacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına alamet eder.

Leave a Comment