Posted on: 14 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, yabancı diplomatların Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’a “ilgi gösterdiğini” yazdı.
Zeyrek bugünkü köşe yazısında 12 Ekim’de Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş’ın ev sahipliğinde Ankara’nın başkent oluşunun kutlandığını yazdı.
Bu toplantıya katılan yabancı misyona dikkati çeken Zeyrek, şunları söyledi:
Başkan Mansur Yavaş, TBMM üyelerini, Ankara’daki diplomatik misyonu, kentin kanaat önderlerini, akademi ve iş dünyasının temsilcilerini ve üst düzey bürokrasiyi bizzat davet etmişti. Öncelikle şunu söylemeliyim: Başkanlık Konutu, şehrin tam ortasında kalmış saklı bir vaha gibiydi. Muhteşem bahçenin içinde tarihi bir bina yer alıyordu. İkinci dikkatimi çeken şey, davete olan ilginin büyüklüğüydü. AK Parti ve MHP’den kimseyi göremesem de muhalefet partilerinden çok sayıda milletvekiliyle ve bürokratla karşılaştım.Bu vesileyle Ankara Valisi ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12376275/mansur-yavasa-yabanci-diplomatlardan-ilgi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12376275/mansur-yavasa-yabanci-diplomatlardan-ilgi

Leave a Comment