Posted on: 13 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Bosna Hersek’te 2 Ekim Pazar günü gerçekleşen seçimlerde Devlet Başkanlığı Konseyi’nin Boşnak üyesi olarak seçilen Denis Becirovic, görevi devralmaya hazırlanırken bölücü Sırp lider Milorad Dodik’e de sert mesajlar verdi. Becirovic, geçtiğimiz günlerde kendisini hedef alarak Bosna Hersek’in bölünmesine yönelik kışkırtıcı söylemlerde bulunan Dodik’in açıklamalarını, sorumsuz ve mantıksız olarak nitelendirdi. Dodik’in Devlet Başkanlığı Konseyi’nin Sırp üyesi olduğu son 4 yılda çok fazla krize yol açtığını hatırlatan Becirovic, “Bu tür sorumsuz politikaların sonucu, halkın fakirleşmesidir. Tartışmalar ve gerilimler yerine Bosna-Hersek’in her yerine kalkınma ve adalet getirelim” diye konuştu.
DODİK’İN KAVGA POLİTİKASI KİMSENİN FAYDASINA DEĞİLBosna Hersek’teki krizlerin çözüm yolunun kavga ve çatışma olmadığını söyleyen Becirovic, “Bosna Hersek halkları ve vatandaşları Milorad Dodik’in mantıksız açıklamaları ile son 4 yılı geri dönülmez şekilde kaybetti.

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12369157/mantiksiz-aciklamalarinla-bosnaya-4-yil-kaybettirdin

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12369157/mantiksiz-aciklamalarinla-bosnaya-4-yil-kaybettirdin

Leave a Comment