Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Sinop çevreleri ve Kastamonu’nun kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Rize’nin doğusu ile Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
Ayrıca Marmara ve Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra eseceği bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ DİKKATRize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde beklenen sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2)olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi….

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12351358/meteorolojiden-o-illere-kritik-uyari-ani-sel-su-baskinina-dikkat

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12351358/meteorolojiden-o-illere-kritik-uyari-ani-sel-su-baskinina-dikkat

Leave a Comment