Posted on: 14 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Penta Teknoloji iş ortağı Adobe tarafından düzenlenen “Adobe Partner Connect” organizasyonunda EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesindeki tüm teknoloji distribütörleri arasında, “Adobe EMEA New Business Driver 2022” ödülünü almaya hak kazandı.

Adobe EMEA Kanal Satış Direktörü Yasemin Pereira, Penta Teknoloji ile gerçekleştirdikleri iş birliğinin bu ödül ile taçlandığını ifade ederek, “Penta Teknoloji, geçtiğimiz yıl boyunca bizlere yenilikçi yaklaşımını, müşteri odaklılığını ve Adobe teknolojisinin mükemmel kullanım örneklerini gösterdi. Bu açıdan aldıkları başarı ödülü için Penta Teknoloji ekibini yürekten tebrik ederiz” dedi.
 
Penta Teknoloji Yazılım Ürün ve Servislerinden Sorumlu İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Arda Serim ise ödül hakkında şunları söyledi: “Yeni kullanıcılar için Adobe’nin sağladığı kolaylıkları anlatma üzerine kurduğumuz iş akışımız ve proaktif girişimlerle birleşen katma değerli hizmetlerimiz sayesinde daha fazla ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/penta-teknoloji-adobeden-bolgesel-basari-odulu-kazandi-haber-421191

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/penta-teknoloji-adobeden-bolgesel-basari-odulu-kazandi-haber-421191

Leave a Comment