Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İktidar, psikolojik üstünlüğü ele geçirmek için kolları sıvadı! Muhalefetin planlı süreç yönetiminden büyük rahatsızlık duyan iktidar, Türkiye Yüzyılı konsepti altında 2023 seçim vizyonunu açıklayarak üstünlüğü ele geçirmeyi amaçlıyor. 28 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan Türkiye Yüzyılı çalışmasında Türk cumhuriyetleriyle ortak bakanlar kurulu toplantıları başta olmak üzere Rusya ile doğal gaz anlaşmaları ve ABD ile de F-16/F-35 engellerinin kaldırılması hedefleniyor.
İktidar partisi, muhalefete karşı psikolojik üstünlüğü ele geçirmek için hummalı bir çalışma yürütüyor! ‘Türkiye Yüzyılı’ konsepti kapsamında bütün bakanlıkları gece gündüz çalıştıran iktidarın, 28 Ekim’de büyük bir organizasyonla hazırlanan çalışmayı açıklaması bekleniyor. İktidarın Türkiye Yüzyılı konseptinin ise seçim kampanyasının ana omurgasını oluşturacağı ifade ediliyor.
ERDOĞAN, 28 EKİM’DE AÇIKLAYACAKZamanında yapılacak seçimlere 8 ay gibi kısa bir ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12395840/psikolojik-ustunluk-icin-hummali-calisma

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12395840/psikolojik-ustunluk-icin-hummali-calisma

Leave a Comment