Posted on: 25 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada aileden birinin kolunun kesildiğini görmek hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, kalp kıracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aileden birinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Size hayat hakkında akıl vermeye çalışan kişiler olabilir veya sizin gidişatınızla ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada aileden birinin kolunun kesildiğini görmek özel hayatında mutlu olacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına inanılır.

Rüyada aileden birinin bacağının kesildiğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aileden birinin kolunun kırıldığını görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin iki kolunun kesildiğini görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada birinin sol kolunun kesildiğini görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin kolunun kesildiğini görmek işlerinin istediği gibi olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta birinin kolunun kesildiğini görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret etmektedir.

Leave a Comment