Posted on: 2 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada araba görmek sürmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada araba görmek sürmek gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada araba kullanmayı bilmediği halde araba kullanmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba kullanmayı bilmeyen birinin araba kullanması hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada araba satıp yeni araba almak geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada araba kullanmayı bilmeden araba sürmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada araba araba almak doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada araba araba sürmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba kullanmayan birinin araba kullandığını görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada araba icinde araba görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine tabir olunur.

Leave a Comment