Posted on: 26 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arabanın kapı kolunun kırılması işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, adının yayılacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, zamanını allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın kapı kolunun kırılması gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada arabanın kapı kolunun kırılması ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kolunun çıkması korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı kolunun kırılması aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kolunun olmadığını görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kolunun düştüğünü görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kolunun bozulması çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kolunun olmaması birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı kolunun elinde kalması yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment