Posted on: 26 Mart 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada boş bir arsa görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada boş bir arsa gördüyseniz:

  • Karışık sinyalleri veya ele geçen bilgileri deşifre etmek zor olabilir.

Rüyada arsa miras alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada boş bir arsa görmek üzüntülerinin son bulacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada boş arsa görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa ev görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada arsa sulamak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada arsa paylaşımı borçlarının hafifleyeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada köyden arsa almak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arsa üzerine ev yapmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Leave a Comment