Posted on: 2 Mart 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arabanın motorundan duman çıkması ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabanın motorundan duman çıkması gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif, sağlıkla ilgili olumlu bir olanak veya beklenmedik bir kaynaktan gelebilecek bir para sizi gülümsetebilir.

Rüyada arabanın motorundan duman çıkması zengin için yoksulluğa, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada mavi duman sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duman ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden duman dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada sis duman görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gri duman görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, gülmeye hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz duman görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duman üflemek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment