Posted on: 30 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşından kalem almak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, mallarının eksileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşından kalem almak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşından kalem almak can sıkıntısının geçeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kalem ve kalem ucu görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada ev arkadaşından ayrılmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından gül almak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşından ayrılmak az maliyetle ticarete atılacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşından kaçmak ana baba sözü dinlemeye, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşından su istemek doğru işler yapacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşından çorap almak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment