Posted on: 11 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ateş ve et görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işlerinin günden güne açılacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işlerinin tutacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada ateş ve et gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada ateş yakmak ateş görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ateş püskürmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sevgi göreceğine alamet eder.

Rüyada kor ateş yakmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş süpürmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ateş büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada hem ateş hem su görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ateş yakılması maneviyata daha çok önem verileceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ateş yutmak sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, arabuluculuk yapılacağına işaret eder.

Leave a Comment