Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada babama su vermek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine yorulur.

Rüyada babama su vermek gördüyseniz:

  • Karşı tarafın kendiliğinden anlamasını beklemekten daha yararlı olabilir.

Rüyada babama su vermek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada babama vurdum atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalettir.

Rüyada babama kızıyordum maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada babama sarıldım kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada babama seslenmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş babama sarıldım büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Rüyada babama ayakkabı almak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle babama yakalanmak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment