Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasının limon aldığını görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada başkasının limon aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada başkasının limon aldığını görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, ileride çok zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon aldığını görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan limon aldığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının limon yediğini görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının limon sıktığını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının ev aldığını duymak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, maneviyatının çökeceğine işarettir.

Rüyada başkasının bal aldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının jip aldığını görmek korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Leave a Comment