Posted on: 15 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada babamın kavga etmesi karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, istediği başarıyı göstereceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada babamın kavga etmesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işlerinizde aksilikler yaşanabilir.

Rüyada babamın kavga etmesi ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemle babamın kavga etmesi hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, sorunların ve engellerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada babamın başkasıyla kavga ettiğini görmek en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine inanılır.

Rüyada abimle babamın kavga ettiğini görmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada anne ve babamın kavga etmesi itibar kaybedeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babamın benimle kavga ettiğini görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle kavga etmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada babamın ölmesi sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment