Posted on: 15 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada babayla telefonda konuştuğunu görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hastalığın biteceğine alamet eder.

Rüyada babayla telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Rüyada babayla telefonda konuştuğunu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annesiyle telefonda konuştuğunu görmek konforunu ve rahatını yitireceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Rüyada rahmetli babayla telefonda konuşmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuştuğunu görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada eşinin telefonda başkasıyla konuştuğunu görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş olan babayla telefonda konuşmak şifa ve ilaç bulacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayla konuştuğunu görmek istediği herşeye kavuşacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayla telefonda tartışmak güzel bir hayata sahip olunacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet eder.

Leave a Comment