Posted on: 10 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasına altın kolye takmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, çocuklarının fazla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Her önünüze gelene akıl danışmanız işinizi kolaylaştırmaktan ziyade daha da zorlaştırabilir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada başkasına altın kolye vermek dolayısıyla geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada başkasına altın kolye almak kötü günleri geride bırakacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada başkasına altın kolye takıldığını görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına ait kolye görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına kolye takmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasına ait altın görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına altın aldığını görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment