Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, yolunda devam edeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulur.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına delalet eder.

Rüyada başkasının altın kolyesini almak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada başkasının kolyesini görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kolyesini takmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, gönül kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kolyesini çalmak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kolyesini görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kolyesini kaybetmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kolyesini koparmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine delalettir.

Leave a Comment