Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada biriyle merdivende karşılaşmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, bereket ve huzur geleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle merdivende karşılaşmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Rüyada biriyle merdivende karşılaşmak zarara uğrayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada merdivende biriyle karşılaşmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada biriyle merdivende oturmak yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, çok büyük borçlar alacağına delalet eder.

Rüyada dar merdivende sıkışmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına delalettir.

Rüyada merdivende kalmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, başarı kaydedeceğine işarettir.

Rüyada merdivende düşmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada merdivende çöp görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına işaret eder.

Rüyada merdivende kum görmek bir uzmana başvurulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına işarettir.

Leave a Comment