Posted on: 29 Ağustos 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bekar kızı gelin görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, ticaretin önünün açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar kızı gelin gördüyseniz:

  • Bir an önce kendinizi affettirmenin yolunu bulun.

Rüyada bekar kızı gelin görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada bekar bi kızı hamile görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar kızı istemeye gelmek rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar birinin kızı olduğunu görmesi hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada bekar bir kızı hamile görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar birinin kızı olması elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, talihinin artacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment