Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz bobin görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, para biriktirebileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz bobin gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Rüyada beyaz bobin görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada bobin ip görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı bobin görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada bobin sarmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada siyah bobin görmek en yukarılara çıkacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada yeşil bobin görmek dileklerin yerine geleceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bobin teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada siyah bobin ip görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Leave a Comment