Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir gözünün kapandığını görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, müjdeli haberler alınacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine rivayet eder.

Rüyada bir gözünün kapandığını gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızla ilgili bazı kararlar almak zorunda olmanız mümkündür.

Rüyada bir gözünün kapandığını görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün kapandığını görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözünün kapandığını görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalettir.

Rüyada kapandığıni görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıların kapandığını görmek çok mutlu olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kapandığını görmek beklenen mirasın alınacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine yorulur.

Rüyada birisinin kapandığını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Rüyada kuzeninin kapandığını görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Leave a Comment