Posted on: 3 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada beyaz boncuk bileklik görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntülerin gideceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Rüyada beyaz boncuk bileklik görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz boncuk bileklik takmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet eder.

Rüyada boncuk bileklik hediye almak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına inanılır.

Rüyada boncuk bileklik sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Rüyada boncuk bileklik kopması eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada siyah boncuk bileklik görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, satışların düşeceğine alamet eder.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada boncuk bileklik takmak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Leave a Comment