Posted on: 3 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yasak aşk yaşadığını görmek tersliklerin yoluna gireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet eder.

Rüyada yasak aşk yaşadığını gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada yasak aşk yaşadığını görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kişinin yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada yasak elma görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasak meyve yemek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine tabir olunur.

Rüyada yasak birini öpmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret eder.

Rüyada yasak aşkını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada yasak olan yere girmek kazancının çoğalacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yasak ilişkinin ortaya çıkması iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yasak görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Leave a Comment