Posted on: 12 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir erkekten elma almak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekten elma almak gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten elma almak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekten elma almak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkekten kırmızı elma almak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada elma ağacından elma toplamak nedir hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada elma ağacından yeşil elma koparmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, evlatların hayırsız çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ağacından elma düşmesi çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada elma ağacında elma toplamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada elma bahçesinden elma toplamak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, olmayacak hayallere kapılacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment