Posted on: 28 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir evin daha olduğunu görmek korkularının sona ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir evin daha olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Rüyada bir evin daha olduğunu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin bir odası daha olduğunu görmek sıkılacağı bir haber almaya, geçim sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün bir daha öldüğünü görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin bir daha öldüğünü görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada baska bir evinin daha olduğunu görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına inanılır.

Rüyada ölen bir kişinin bir daha öldüğünü görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin bi daha öldüğünü görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin öldüğünü duymak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Leave a Comment