Posted on: 29 Haziran 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir sürü cenaze görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işarettir.

Rüyada bir sürü cenaze gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi netleştirmeniz durumunda başarılı olma şansınız yüksek olabilir.

Rüyada bir sürü cenaze görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına delalet eder.

Rüyada cenaze arabası ve cenaze görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürü sürü inek görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürü sürü köpek görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada cenaze arabasında cenaze görmek kötü işlere girmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada sık sık cenaze görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine işarettir.

Rüyada cenaze var demek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada düğün ve cenaze zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, ev sahibi olacağına alamet eder.

Leave a Comment