Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birini şortla görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işsiz kalmaya, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini şortla gördüyseniz:

  • Size sunabilecekleri olan bir kişiyle aranızda bir ortaklık ya da iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada birini şortla görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada birini kısa şortla görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, ümitsizliğe inanılır.

Rüyada şortla dolaşmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulur.

Rüyada şortla namaz kılmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada camiye şortla girmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa şortla namaz kılmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şortla gezmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada şortla oturmak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret eder.

Leave a Comment