Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kafanın ısırılması kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yeni bir araba satın alınacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın ısırılması gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kafanın patlaması ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın ısırılması çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafanın böceklenmesi hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada kafanın kanaması buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kafanın acıması konferans ve seminerlere katılacağına, hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafanın uyuşması makamını kaybedeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kafanın gövdeden ayrılması yetkili bir göreve atanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafanın arkasını görmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment