Posted on: 25 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada birisinin aşure yediğini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, kısmetinin hep açık olacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birisinin aşure yediğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada birisinin aşure yediğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure yediğini görmek diyanet ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisinin et yediğini görmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisinin zeytin yediğini görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada birisinin karpuz yediğini görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Rüyada birisinin kaka yediğini görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada birisinin çiğ yumurta yediğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Leave a Comment