Posted on: 22 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada büyük yeşil kobra görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kazançlı çıkacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, yaşama isteğinin artacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kobra gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Rüyada büyük yeşil kobra görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kobra yılanı görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kobra yılan görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kobra yılanı görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yeşil kobra yılanı görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada çok büyük kobra yılanı görmek sermaye elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük kobra yılan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada büyük siyah kobra yılanı görmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Leave a Comment