Posted on: 15 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada buz dağına çarpmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hayatının alt üst olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada buz dağına çarpmak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada buz dağına çarpmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada nur dağına gitmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kaf dağına gitmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada kum dağına çıkmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tur dağına çıkmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada tuz dağına tırmanmak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hira dağına gitmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağrı dağına gitmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment