Posted on: 19 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada civciv ve yumurta görmek ailesini de mutlu edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve yumurta gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada civciv ve yumurta görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta civciv görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurta kırarken civciv çıkması çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk civciv ve yumurta görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine işarettir.

Rüyada yumurta içinden civciv çıkması iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta kırmak ve içinden civciv çıkması çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta içinde ölmüş civciv görmek asosyal bir insan haline geleceğine, ev içinde mutluluğun artacağına yorulur.

Rüyada tavuk yumurta ve civciv görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment