Posted on: 19 Nisan 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada uzanıp gökyüzüne bakmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzanıp gökyüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada uzanıp gökyüzüne bakmak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzanıp yatmak yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere uzanıp yatmak çok rahat bir hayat süreceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzanıp ağlamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kazançlı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne uçmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne yükselmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzüne el açmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne çıkarılmak sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment