Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada çocuğunu öldüresiye dövmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yokluk içine düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu öldüresiye dövmek gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunu öldüresiye dövmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Rüyada bir insanı öldüresiye dövmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada babasını öldüresiye dövmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada eşini öldüresiye dövmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına alamet eder.

Rüyada öldüresiye kavga etmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine yorulur.

Rüyada bir kadını öldüresiye dövmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birini öldüresiye dövmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada öldüresiye adam dövmek dertlerinin sonunun geleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment