Posted on: 23 Eylül 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada döviz vermek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalettir.

Rüyada döviz vermek gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada döviz saklamak çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada döviz aramak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada döviz vermek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada döviz çalmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt döviz görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada döviz kuru görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada para döviz görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada döviz bürosu görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet eder.

Leave a Comment